bootstrap templates

Distribuitori

Puteți începe propria activitate de urmărire GPS utilizând propria noastră aplicație. Platforma noastră este utilizată oriunde în lume și funcționează pe toate sistemele de operare Windows, MacOS, Android și Linux. Oferim soluția software, găzduire, echipamente compatibile dezvoltate pentru soluția noastră, cartele de date SIM, suport pentru implementarea soluțiilor.

Platforma software este flexibilă, personalizabilă pentru fiecare client. Configurațiile de avertizare, rapoartele de gestionare a activelor se află pe o platformă intuitivă, ușor de utilizat. Îmbunătățim continuu aplicația prin adăugarea de noi caracteristici la sugestia clienților noștri.

Beneficii

Managerul unei firme de construcții are controlul total asupra activelor companiei cu ajutorul soluției noastre de monitorizare. Software-ul FleetBox oferă date în timp real, în timp real pentru întreaga flotă. Monitorizarea consumului de combustibil pentru excavatoare, buldozere, macarale și alte mașini este esențială în activitatea de construcție.

Avantaje Generale

Soluția FleetBox este flexibilă și poate fi personalizată de către specialiștii noștri, la cererea clientului, prin dezvoltarea de funcționalități și caracteristici specifice nevoilor sale, care contribuie la eficiența afacerii, la sporirea securității activelor.
Aplicația de monitorizare și gestionare online a vehiculelor generează rapoarte de management variate, utile și dinamice, în format tabelar sau grafic, care pot fi personalizate la cererea clientului, în funcție de necesitățile și specificul activității.

Adresă

Str. Tudor Vladimirescu nr. 2

Contacte

Email: office@fleetbox.ro
Phone: +40371 11 01 01

FleetBox Telematics LTD