Software

Soluția noastră de monitorizare oferă o gamă largă de rapoarte și grafice adaptate nevoilor dumneavoastră.

Mobirise

Raport pe Scurt

Raportul centralizat furnizează o imagine de ansamblu asupra întregului parc în aer liber care afișează informații cum ar fi distanța totală, timpul de funcționare al motorului, consumul nominal de combustibil, consumul de carburant (litri în circulație, litografii de circulație, litri / 100 km, l / h) .

Mobirise

Grafic CAN

Graficul Parametrilor CAN furnizează informații despre cum să conduceți unitatea într-un interval de timp. Graficul procentual cu rotații pe minut RPM și viteză de deplasare.

Mobirise

Raport Nivel Carburant

Graficul graficului nivelului de combustibil afișează informații cum ar fi distanța parcursă, nivelul inițial / final de combustibil, cantitatea de combustibil, consumul de litiu, l / h, l / 100km, adresa locului unde a fost evacuat / eviscerat motorina; cantitatea de litri a evenimentului, nivelul de combustibil din rezervor.

Mobirise

Raport Mișcare

Raportul zilnic al hărții este interactiv și afișează informații cu locația exactă a unității, ora exactă la pornirea / oprirea motorului, timpul de parcare la fiecare locație, timpul și viteza de deplasare pe segmentul de drum. Harta este personalizată cu afișaj de viteză, locații în care a fost staționată cu motorul în funcțiune, amplasarea combustibilului / combustibil.

how to make a site
Mobirise

Raport Stil de Condus

Cu FleetBox, puteți genera un raport pentru fiecare vehicul sau șofer în orice perioadă de timp dorită. Acest raport arată performanța medie pentru fiecare vehicul, indicată de un scor mediu.

Mobirise

FleetBOX - Monitorizare GPS

Aplicația de monitorizare și gestionare online a vehiculelor generează rapoarte de management variate, utile și dinamice, în format tabelar sau grafic, care pot fi personalizate la cererea clientului, în funcție de necesitățile și specificul activității.

Adresă

Str. Tudor Vladimirescu nr. 2

Contacte

Email: office@fleetbox.ro
Phone: +40371 11 01 01

FleetBox Telematics LTD